A Szent István Egyetem Élelmiszer-tudományi Karán akkreditált felsőfokú szakirányú továbbképzés (szakmérnöki, szaktanácsadói képzés) indul.
Jelentkezhetnek: bármely alap- vagy mesterképzésben megszerzett oklevéllel (korábban főiskolai vagy egyetemi végzettséggel) rendelkezők. Az agrár-, vegyész-, gépész- és biomérnöki oklevéllel rendelkezők „Szőlő- és borgazdasági szakmérnök”, az egyéb oklevéllel rendelkezők „Szőlő- és borgazdasági szaktanácsadó” megnevezésű oklevelet kapnak.
A képzés célja: a hallgatók megismerik a szőlőtermesztés és borászat korszerű technológiáit és elsajátítják a termékpályán működő vállalkozások sikeres gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen marketing és menedzsment ismereteket.
A tanulmányi idő: 4 félév, félévenként 2, illetve 3 hetes oktatási idővel. A képzés záróvizsgával és diplomavédéssel zárul.
A képzés kezdete: 2017. szeptember
Bővebb felvilágosítás kapható: Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék, Dr. Hajdu Istvánné professor emerita, 1118 Budapest, Villányi út 31. G épület 1. emelet 111. szoba, Telefon/Fax: 209-0961 Mobil: 06-30/565-2026, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jelentkezési határidő: 2017. május 30.