Borászat vizsgatételek

Nyomtatás
Részletek
Kategória: Uncategorised
Published: 2016. október 04
Találatok: 4025

1. A szüret időpontjának meghatározása

2. A termés betakarítás technológiai, technikai feladatai

3. A szőlő feldolgozása

4. A szőlőfeldolgozás munkafolyamatai, eszközei

5. A must kezelése

6. Fehér mustok erjesztése

7. A rozé-, siller-, vörösborok készítése

8. A bor tisztító kezelései

9. A bor harmóniájának kialakítása

10. A bor stabilizálása

11. A borok érésének szabályozása

12. A bor palackozása

13. A borpalackozás higiéniai háttere

14. Borok, tokaji borkülönlegességek, külföldi likőrborok, borkülönlegességek,      szárított szőlőből készült bor, túlérett szőlőből készült bor

15. Szénsavas borok

16. Borok bírálata

17. A világ bortermelése

18. Magyarország bortermelése

19. A szőlő és bortermelés törvényi szabályozása

20. A szőlő és borgazdaság intézményrendszere

Продвижение сайта Baiduонлайн секондrybalka.spaceсоздатьсороконожкихронограф s07 купитьвиза в словакию самостоятельнокак подтянуть овал лицадепутат Павелко