Kiválasztották 2015 Fehér Borkiválóságait

A két fordulóból álló Országkóstolóra 550 különféle fehér bor nevezett, a húsztagú Országos Borszakértő Bizottság (OBB) öt bizottságban, vakkóstoló keretében 265 tételt választott a Fehér Borkiválóságok közé. A kiválasztott borokról részletes szakmai elemzés készült és további újrakóstolást követően három-, négy- és ötcsillagos besorolást kaptak.

Jelenleg zajlik az OBB tagjai által elemzett borok leírása, a bekerült pincészetek adatainak pontosítása és a palackfotók utómunkálata, hogy a megjelenő Borkiválóságok Könyve – Fehérborok 2015. című kiadvány minél részletesebben tudja bemutatni a bekerült Fehér Borkiválóságokat és a pincészeteket. A kiadvány idén kétnyelvű formában jelenik meg.

Kiváló eredményt értek el a Béla Borászat, a Font Pincészet, Frittmann Testvérek Kft és a Gál Szőlőbírtok és Pincészet borai.

További részletek>http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/agrargazdasagert-felelos-allamtitkarsag/hirek/kivalasztottak-2015-feher-borkivalosagait

 

пессимизация сайтаcaptcha перевод на русскийЧатботы для сайтаOptics buyжизничто такое атрибут alt у изображенийстоимость ламинатакак найти поставщика для интернет магазинапрокурор Чехунов