Köszöntő

Tisztelt Látogató !

Magyarország legnagyobb területen gazdálkodó borvidéke a Kunsági borvidék. A szőlőültetvények zöme a Duna-Tisza közén helyezkedik el, de a borvidékhez tartoznak a Tiszazug szőlőskertjei is. A fehér borok kitűnnek friss, finom virágillatukkal, nemzetközileg is elismertek az itt termett rozék, és kedvetek a könnyű kunsági vörösborok. Látogasson el hozzánk, ismerje meg nevezetességeinket, a méltán híres gasztronómiát és természetesen a borainkat.

Várjuk szeretettel !

 

Tisztelt Olvasó !

Ha bárminemű észrevétele, kérése vagy meglátása lenne a weblappal kapcsolatosan, vagy a Kunsági Borvidék Hegyközségi Tanácsának munkatársait szeretné közvetlenül e-mail-ben megszólítani, ezen az oldalon lehetősége nyílik rá! Kérjük Önt, hogy minél gyakrabban éljen ezzel a lehetőséggel, hogy észrevételeit és javaslatait figyelembe véve, munkánk minél hatékonyabb, eredményesebb legyen !

A Kunsági Borvidék Hegyközségi Tanácsa

 

 

 

webalta браузерbest budgeting websitesсео продвижениепродвижение сайта самостоятельно статьямишенгенскаяповеденческие факторы ранжирования сайтаmesms ruреставрация паркета киев ценалобановский александр интервью